02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов, кандидат за кмет: Планираме откриването на STEM кабинети във всички училища в Пещера

izbori 2023 mladenov matraci simeonov

Пещера. Продължават предизборните срещи на кандидата за кмет на община Пещера Йордан Младенов, издигнат от Инициативен комитет. По време на срещата му с работниците от фирма „Матраци Симеонов“ в Пещера те изказаха своето одобрение за свършеното през този мандат и пожелаха работата по обновяването на улици и обществени сгради в града да продължи.

Младенов акцентира върху направените ремонти на детски градини и училища през изминалия мандат. „Реновирахме дворовете на 4 детски градини в Пещера, ремонтирани са две училища. Особено мащабен бе ремонтът в ОУ „Петко Славейков“, където бе подменена изцяло покривната конструкция, изкърпена и боядисана бе фасадата на сградата, в кабинетите вече има нова паркетна настилка, ремонтирани бяха таваните и стените, поставени бяха нови осветителни тела и ергономично осветление. В ОУ „Патриарх Евтимий“ също бе ремонтирана оградата, обновено бе и обзавеждането. В Програмата ми за предстоящия мандат планираме откриването на STEM кабинети във всички училища. Така децата ни ще получават знанията си посредством най-съвременни технологии“, каза Йордан Младенов.

Той обясни на присъстващите, че от 11 училища в Южна България, в Пещера са одобрени 2 за модернизация на образователната среда, което е още едно доказателство за добрата работа на общинската администрация.

„Важно е да получим подкрепа с номер 70 в бюлетината за кмет на община“, допълни Младенов. Той представи и листата с кандидати за общински съветници от ПП „Движение Напред България“, която включва млади хора, готови да работят за развитието и по-доброто бъдеще на община Пещера. Те увериха присъстващите, че ще бъдат близо до хората и ще запознават общинската администрация с поставените от тях проблеми. Водачът на листата Васил Филев каза, че за да работи ефективно кметът, той трябва да има подкрепата на Общинския съвет и за това застават зад кандидатурата на Йордан Младенов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!