10 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков19:17, 12 октомври 20234min

Йордан Младенов, кандидат за кмет на община Пещера: Предстои изграждане на Център за възрастни хора от семеен тип

izbori 2023 mladenov klub na invalida

Пещера. Кандидатът за кмет на община Пещера Йордан Младенов, издигнат от Инициативен комитет, посети Клуба на инвалида “Оптимист” в града като част от предизборната си обиколка. Пред членовете на клуба той отчете постигнатото през последните четири години от своя мандат, като акцентира върху социалните програми.

Представи на вниманието на неговите потребители реализираните социални дейности, насочени към хората в неравностойно положение. Над 1 000 жители на община Пещера са обхванати по социалните програми “Топъл обяд”, “Личен асистент” и “Патронажна грижа”. Наред с това млади доброволци, в това число и психолози, ежедневно обгрижват възрастни хора. Отчете и извършения ремонт на социалния патронаж, както и закупеното оборудване и лек автомобил в полза на неговата дейност.
Като част от предизборните си приоритети Йордан Младенов акцентира върху идеята за изграждането на Център за възрастни хора от семеен тип, където те ще могат да прекарват смислено и споделено своето време. Хора от Пещера пък ще бъдат наети като персонал в тази институция и така ще се разкрият нови работни места в социалния сектор.
Членовете на Клуба на инвалида в Пещера благодариха за това, че Общинската администрация всяка година приоритетно раздава дърва за огрев първо на тях, както и че осигурява транспорт за провеждането на техни творчески мероприятия извън града.
Заедно с него на срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от БСП Гълъбина Карамитрева, Георги Смилянов, Илиян Балдев и Мила Стефанова- Керемедчиева.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!