10 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:52, 11 октомври 20233min

Йордан Младенов, кандидат за кмет на община Пещера: Предстои монтиране на ново LED- осветление

izbori 2023 mladenov bolnica

Пещера. Кандидатът за кмет на община Пещера Йордан Младенов, издигнат от Инициативен комитет, се срещна с лекари и медицински специалисти в болница „Проф. Димитър Ранев“ в града. Младенов изрази своята голяма благодарност и безкрайното си уважение към хората, които ежедневно се грижат за нашето здраве.

Той сподели своето удовлетворение от факта, че в добро сътрудничество – лекари, бизнес, община, са успели да преминат през една безпрецедентна криза. „През тези 4 години се справихме с трудностите, които ни причини КОВИД. Излязохме обединени и се справихме добре, с което се гордея“, коментира Младенов.
Кандидатът за кмет отговори на поставените от медиците въпроси, свързани с възможностите за разширяване на паркинга в района на Болницата и ремонта на улиците край нея.
„Ще работим по цялостен проект, който ще промени визията на тази част от града. Ще бъде монтирано LED- осветление, за което вече има спечелен проект. Над 1 300 осветителни тела ще бъдат заменени с нови, енергоспестяващи и с по-добро качество. Общината има готов проект, с който ще кандидатства и за подмяна на уличните лампи в селата Радилово и Капитан Димитриево. Така община Пещера ще стане наистина по-светла и по-приветлива“, каза Младенов.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!