24 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Безплатен достъп до учебниците от 8 до 12 клас – от догодина

uchenik

Всички учебници за учениците от 8-и до 12-и клас ще бъдат достъпни за безплатно ползване в Дигиталната раница от следващата учебна година. В момента в платформата са налични учебните дисциплини от 1-ви до 7-и клас. Достъпът до електронните учебници в платформата имат учениците, учителите и родителите чрез акаунтите си в edu.mon.bg.

По думите на заместник-министъра на образованието и науката Наталия Митева политиката на ведомството е цялата система да бъде обезпечена с дигитални ресурси и да се даде възможност на учителя сам да създава електронно учебно съдържание, като използва ресурсите в Дигиталната раница. Предвижда се платформата да бъде адаптирана и за ученици със специални образователни потребности.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!