07 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Сбогом! Напусна ни Мария Дойчевска

svesht

Пещера. С прискърбие съобщаваме, че внезапно си отиде Мария Дойчевска.

Мария е родена на 23.08.1949г. в Доспат.

Мери Дойч, както свойски я наричаха поколение пещерци ще остане в сърцата ни като нежна душа, която живееше със собствени сурови правила.  С невероятните си актьорски и рецитаторски умения, лични качества и новаторски дух,  Мери беше част от обществения и културен живот на града ни. Ще я помним с ролите от сцената на читалището, с огнените стихове от вечеринки и творчески срещи.

Основен инициатор на различни чествания, годишнини и празници, Мери запази място в сърцата ни. Образец за много колеги и приятели и пример за постигнати, но надживени успехи и слави, Мария ни завеща нов връх за поглед върху действителността и онзи неин смях, волен като самата нея…

Поклонението ще се извърши  във вторник в Ритуалната зала на градските гробища в 11:00 ч. Погребението ще бъде в 12:00 часа..

Поклон пред светлата й памет!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!