15 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Окръжна прокуратура привлече като обвиняем 18-годишно момче от Пазарджик

arest

Пазарджик. Окръжна прокуратура – Пазарджик привлече като обвиняем 18-годишното момче, което прободе и уби с нож друг младеж на 29 септември. Това съобщи Боряна Димитрова от Апелативна прокуратура- Пловдив.

18 г.одишният младеж е обвинен за това, че на 29 септември 2023 г. , в гр. Пазарджик, на ул „Панайот Волов“, около 18,40 ч., умишлено е умъртвил Ангел Здравков, на 21 г., чрез използване на нож – престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс.

След извършване на деянието младежът се е укрил. На 30 септември, около 23:30 ч., в резултат на проведени оперативно- издирвателни мероприятия, той е бил установен от служители на МВР в района на Централна жп гара в гр. София.

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Пазарджик да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Действията по разследването продължават.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!