06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Лекар на годината 2023“: Приз за доц. д-р Димитър Вучев

doc d-r dimitar vuchev

Пазарджик. На заседание на Управителния съвет на Районната колегия на Българския лекарски съюз (УС на РК на БЛС) бяха разгледани номинациите в традиционните категории „Лекар на годината“ за 2023 г. за област Пазарджик.

Наградите са разпределени в четири категории, като в първата от тях  „Ти си нашето бъдеще 2023 г.“:награди ще получат четирима млади лекари. Ето кои са те: д-р Добрин Колчаков – специализант в отделение по кардиолигия „Уни Хоспитал“, д-р Златомира Манолова– лекар във Второ педиатрично отделение МБАЛ гр. Пазарджик АД, д-р Мария Аргирова – специализант „Образна диагностика“ – УМБАЛ „Пълмед“ ООД – Клон МС „Здраве“, д-р Николай Дошков – специализант по Хирургия в МБАЛ „Хигия“. В категория „Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалност“ наградата отива при д-р Марийка Тимева – специалист „Образна диагностика“ МБАЛ „Хигия“ АД гр. Пазарджик. Категория „Принос за развитие и утвърждаване авторитета на съсловната организиция“ – носи награда за д-р Димитър Митрев – лекар в отделение „Ушно- носно- гърлени болести“ МБАЛ Пазарджик.

В категория „Лекар на годината 2023“ призът е за доц. д-р Димитър Вучев.

Наградите ще бъдат връчени в навечерието на професионалния празник на лекарите на 19 октомври – денят на Свети Йоан Рилски.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!