05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Арда и Хебър обещават интригуващ сблъсък

American football field illuminated by stadium lights

Пазарджик- Кърджали. Отборите на Арда и Хебър откриват днешната програма от десетия кръг на efbet Лига.

Срещата стартира в 15:00 часа на „Арена Арда” в Кърджали и може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg по традиция ще проследим двубоя на живо минута по минута.

Тимът на Александър Тунчев е в добра форма, като спечели четири от последните си пет срещи за първенство. Това отрежда на кърджалийци деветата позиция в таблицата с 13 точки.

Хебър на Любослав Пенев е приятната изненада от началото на сезона в efbet Лига лига, след като през изминалата кампания трябваше да се бори за оцеляването си до самия край.

Отборът започна добре този сезон, но в последните си три мача отстъпи последователно на Локо Пд, Левски и Пирин Благоевград. Пазарджиклии са десети в класирането с 11 пункта.

Тимът на Хебър има да взема реванш срещу днешния си съперник. През миналия сезон отборът на Арда постигна две победи с по 1:0. Двамата старши треньори нямат сериозни проблеми със съставите си, като единствено гостите няма да могат да използват Октай Хамдиев, който претърпя операция и ще отсъства дълго от терените. Домакините пък все още очакват картотеката на Ел-Мами Тетах.

Арда е отборът, допуснал най-малко голове в шампионата – само 5.

 

 

 

 

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!