04 декември 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Спартак Пещера изригна: Пускай Преслава!

spartak-peshtera 2023

Пазарджик-Пещера. ЗС на БФС – Пазарджик извади Спартак Пещера от състава на местната А ОФГ. Това се случи, след като Спартак напусна терена в мача с Марица в Белово при 3:2 за домакините, недоволни от съдийството. Ето какво написаха от Спартак Пещера на страницата си във Фейсбук:

Уважаеми приятели и неприятели на футбола,

след като отборът на “Спартак Пещера” беше изваден от АОФГ и 20-хиляден град остана без мъжки футбол, сме длъжни да поясним следното.

Знаехме последствията от изваждането на отбора, но това бе продиктувано от действията на дежурния делегат Димитър Георгиев, който под натиска на резервната скамейка и публиката видя нарушение от 30 метра, което главният съдия НЕ ВИДЯ от 5 метра. Когато избраха за председател на ОС на БФС г-н Линков, ни обясняваше как всичко ще промени и няма да е по старому.

И успя. Поздравления! Вече дежурните делегати ще могат да отменят голове, да раздават картони и т.н. Така ще се ръководи футболът в Пазадржишка област. Същият Линков (само преди 3 месеца беше награден за развитието на футбола в град Пещера) ни казваше , че не може да наказва съдии, защото няма кой да свири.

Сега може да се успокои. Една съдийска бригада ще бъде свободна, а и не му трябват главни съдии.

Един съвет: С парите от глобите на футболните отбори може да закупите ВАР-бус за дежурните делегати.

На всички отбори от областта желаем УСПЕХИ!

Пускай Преслава…………………“

От УС на “Спартак Пещера”

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://www.kotasport.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!