03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Инициативен комитет издигна кандидатурата на Йордан Младенов за втори кметски мандат

vot
Пещера. Официалната кандидатура на Йордан Младенов за втори кметски мандат бе обявена от самия него в личния му профил във Фейсбук

Ето какво обяви той:

Йордан Младенов- кмет на Община Пещера
Днес, когато отдаваме своята почит към Св. Мъченици Вяра, Надежда, Любов и майка им София се регистрира Инициативен комитет, който издига кандидатурата ми за кандидат за кмет на Община Пещера- втори мандат, в изборите за общински съветници и кметове на 29 октомври 2023 г.
В този инициативен комитет застават съмишленици, обединени от една обща идея и работещи за постигането на определена цел- просперитет и добруване на хората от Пещера, Радилово, К. Димитриево, с. Св. Константин.
Заявлението за регистрация е направено от Радка Кръстева- адвокат, Георги Петърнейчев – три пъти Кмет на Пещера и почетен гражданин, бивш Народен представител, бивш Зам.-министър, Пипина Кълвачева – педагог и бивш Директор на СОУ “Св. Климент Охридски“, Д-р Гергана Начкова- медицински специалист с дългогодишна практика, Стоимен Стоименов- педагог, общественик, човек на изкуството, Костадин Гешев – юрист и Мария Батаклиева- финансов специалист.
Имената на нашите съграждани са познати. Всеки един включен в този Инициативен комитет се е доказал в своята област на занимание, оставил е трайна диря в обществения, икономически и политически живот на града и областта.
В този момент гарантирам, че членовете му ще носят цялата отговорност за решенията и действията си, ръководени от идеята да бъдем обединени и единни в общия път, по който тръгнахме преди 4 години.
Отдавайки почит на добродетелите, които ни крепят – вярата, надеждата, любовта и мъдростта вярвам, че тези ценности ще ми помогнат в моя избор. Заставам пред Вас с протегната десница за поздрав, решителност и отговорност, човечност и справедливост и заявявам, че зная как и мога да довърша започнатото.
Нека всеобщите ни усилия ни направят още по- силни, уверени и достойни граждани на нашата община Пещера, общината на нашите деца и на новото време.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!