28 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кандидатурата на Младенов за кмет втори мандат : Тема № 1 в общественото пространство

20221012_172145

Пещера. Париж, Виена, Щутгарт, Атина, Кушадасъ, Измир и десетки читатели на Peshteraprim от страната, проявиха завиден интерес към новината за издигане кандидатурата на Йордан Младенов от инициативен комитет за втори кметски мандат в изборите за общински съветници и кметове на 29 октомври 2023 г.

Резултатите от читаемостта регистрира Analitics Google- уеб услуга, предоставена от Google за съставянето на детайлна статистика за посетителите на уебсайтове. Статистиката се събира на сървъра на Google и показва от къде идват посетителите, колко дълго присъстват на сайта и къде се намират по географски принцип.

Снимка : Архив Източник Peshteraprim

Несъмнено динамиката, която Младенов внесе в изграждането на общината допринася за интересът към желанието му да довърши това, което е започнал.

Снимка : Архив Източник Peshteraprim

За по-малко от 3 години, бяха извършени редица промени в облика на града и съставните села Радилово и К. Димитриево. Администрацията успя да осъществи редица проекти в инфраструктурата и визията на населените места, което неминуемо нарежда кметското управление сред успешните мандати.

Снимка : Архив Източник Peshteraprim

 

 

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!