25 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ВГ „Горска теменужка“ зарадва десетки посетители на празник в Бъта

vg gorska temenuzhka.

Пещера-Бъта. ВГ „ГОРСКА ТЕМЕНУЖКА“с ръководител Рашко Тилев при Общинската организация на хора с увреждания  взе участие в единадесетият „Фестивал на шарената сол“, който се провежда в панагюрското  село Бъта.

Тяхното участие предизвика десетки усмивки сред посетителите, някои от които подкрепиха изпълненията на състава с танци. Народно веселие с оркестър „Ритъм“, с ръководител Александър Маринов накара присъстващите да се заловят на хорото.

По време на Празника на Шарената сол гостите станаха свидетели на богата фолклорна програма с участие на вокални групи и състави от пазарджишкия край, и кулинарната надпревара за най-вкусна и красиво поднесена шарена сол и традиционни ястия.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!