02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Стартира конкурсът на Биовет – „Пещерските будители“

konkurs buditeli peristera

Пещера. За четвърта поредна година „Биовет“ АД обявява конкурс за рисунка, литература и фотография „Пещерските будители“. В него могат да вземат участие всички ученици от първи до дванадесети клас в седемте общински училища в град Пещера.

Темата на конкурса тази година е: „Моето родословно дърво“
Участниците могат да разговарят със своите родители, баби и дядовци за историята на своите родове и да я напишат, могат да разкажат за известните си предшественици и да представят стари снимки от своето семейство. Темата дава възможност за художниците да нарисуват своите предци или да направят своето родословно дърво, а фотографите да направят портрети на хората от своето семейство.
Както и до сега „Биовет“ АД осигурява наградния фонд за конкурса. Участниците ще бъдат разпределени в три възрастови групи – начален, прогимназиален и гимназиален курс на обучение. Във всяка от групите ще бъдат излъчени индивидуални победители за първо, второ и трето място.
Конкурсът стартира на 15 септември, а работите на участниците трябва да бъдат предадени в училищата до 20 октомври
Жури определено от организаторите ще направи оценка на конкурсните работи и ще излъчи победителите. На специална церемония, която ще се състои на 31 октомври ще бъдат обявени и имената на отличените.
На 15 септември ще бъде обявен и регламентът за конкурса.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!