20 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пламен Стайков: Самото име на Рали “България” повдига настроението ми за битка

rali bulgarya plamen stoikov rafi kadir

Двукратните национални шампиони Пламен Стайков и Рафи Кадир (Skoda Fabia R5) са фаворити за спечелването на Рали “България”, което ще се проведе между 1 и 3 септември 2023 г. във Велико Търново.

Двамата взеха няколко победи досега през сезона, а преди дни на Рали „Стари Столици“ проведоха впечатляващ дуел с други претенденти за националната титла, екипажът на Мартин Сурилов и Здравко Здравков.

WINBET ще бъде официален партньор на 52-то Рали “България” и спонсор на шейкдауна преди старта на първия специален етап. За първи път в историята на спортните залагания в България, любителите на спортните залози ще намерят разнообразие от пазари и атрактивни коефициенти за Рали България на сайта winbet.bg.

Водите в класирането за двете титли – в рали шампионата и в спринта и е очевидно, че целта ви е шампионския дубъл. Ще успеете ли?

Да, имам желание и възможност да спечеля и двата шампионата, но няма как да бъда категоричен, че ще успея.

Рали “България” е едно от най-престижните състезания в българския рали календар. Какво е това състезание за вас?

Рали “България” е важно за мен, защото според мен там ще се реши шампионската титла, а и самото име на състезанието повдига настроението ми за битка.
Кое е най-важното за победата в едно рали?

Факторите са много. Изключително много труд и воля стоят зад една победа.

Рали спортът е свързан с определени рискове. Как намирате баланса между желанието за победа и риска, който се налага да приемете, за да я постигнете?

Няма точна формула за успех, защото това не е точна наука. Всичко е въпрос на усещане и моментни решения взети в рамките на секунда.

Рали “България” е едно от най-престижните автомобилни състезание в страната. Неговото 52-ро издание ще се проведе между 1 и 3 септември 2023 г. в района на Велико Търново и е трети кръг от националния рали шампионат и е валидно за европейски рали трофей (European Rally Trophy). В него ще вземат участие 31 екипажа от четири държави. Маршрутът на надпреварата е с дължина от 150 км, разделени в тринадесет специални етапа.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!