03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Баташките щуки се развилняха

riba shtuka

Батак. Велинградчанинът Бисер Рабчин (на 25 г.) позира с  уловената щука на язовир „Батак“, в местността Дъното в близост до стената.

Снимка : slrb.bg

До този момент изявеният спинин­гист е ловил костури, но зъбатката приятно го е изненадала. Работил е с доказалия се прът-боец Micro Gamer S70UL и разни си­ликони. През последните няколко години Бисер се е отдал изцяло на спининга, а „Ба­так“ за него е любим и най-често посещаван язовир.

Има и други вести за хващани щуки на Родопската перла, както на спининг от лод­ка, така и на въдици от брега с жива стръв. Най-агресивните щуки там явно се раз­вилняха, а тепърва, с настъпване на есента, ще става и по-интересно. „Батак“ е бил и си остава атрактивна риболовна дестинация, независимо от сезоните.

Младен ДОБРЕВ

 

 

 

 

 

Източник : / https://www.slrb.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!