21 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Фестивалното жури на Пирин Фолк 2023: Възхитено от песен на Илиан Сандрев

pirin folk logo

Пещера-Сандански. Емоцията е неописуема..! Благодаря за високата оценка на Фестивалното жури в Конкурса за изпълнителско изкуство на ПИРИН ФОЛК – Pirin Folk Сандански, на целия екип на Фен Тв и Фен Фолк Тв.“ Това е написал в социалната мрежа Илиан Сандрев, след като стана ясно, че е спечелил I-ва награда на Фестивалното жури в конкурсът за изпълнителско изкуство на Пирин фолк 2023 г. в Сандански.

Снимка : Fen Folk TV
Песента на Илиян Сандрев – „Полъх от Пирина“ докоснала сърцата на журито е по  музика и текст народни, аранжиментът е на Виктор Йорданов-Кардама. „Благодаря на великият за мен Виктор Йорданов, автор на страхотния аранжимент на „Полъх от Пирина“, на Велизар Цонев – акордеон и Ивелин Божанов – тамбура. Наградата е и за Вас, момчета! Благодаря за неотлъчната подкрепа на моето семейство, приятели и колеги!“, пише още Илиан.
Той отправя най- топли пожелания и сърдечни благодарности за автентичната визия на Мохамед Кальор и Дюлбер Танас, както и за въздействащата хореография на момичетата от Ансамбъл за народни песни и танци „Н. Вапцаров“ – Сандански с главен художествен ръководител Гергана Костадинова.
Снимка : Fen Folk TV
Прекрасното изпълнение на песента зрителите можеха да гледат на живо по БНТ1, БНТ4, Фен Тв, Фен Фолк Тв, както и онлайн – в официалния YouTube канал и Facebook страницата на Фен Фолк Тв

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!