29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Одобрен за финансиране е проект на ЦПЛР-ОДК Пещера по Национална програма на МОН

cplr odk 2023

Пещера. „Изключително сме щастливи да обявим, че ЦПЛР-ОДК Пещера бе одобрен за финансиране по Национална програма на МОН „Подкрепа за личността развитие на децата и учениците” с проекта ни “Обединени в изкуството. ” Стойността на проекта е в размер на близо 19 000 лв.“. Добрата новина огласи Руса Каврошилова – директор на институцията в Пещера.

Снимка : Драгомир Тетереков
Основната част от средствата ще се използват за обогатяване на материалната база и техническо оборудване за групите по приложни изкуства, пиано, солфеж и народно пеене.
Снимка : Драгомир Тетереков
„За последните три години нашата институция успя да привлече финансиране от Национални програми и проекти, общата стойност е близо 45 000 лв. Със средствата до момента е обновена танцова зала, гардеробна, закупена е професионална озвучителна техника, традиционни и танцувални костюми, оборудван е ресурсен кабинет с интерактивна техника, помощни средства и пособия.“, допълни Каврошилова.
Снимка : Драгомир Тетереков
Според нея успехът на Центъра се крие във вярата и подкрепата на екипа за всяко дете в стремежа му към личностна изява и творческо развитие.
Снимка : Драгомир Тетереков
„Благодаря на колегите си за професионалното отношение и ентусиазма, с който работят ежедневно.
Благодарим и за огромната подкрепа от страна на Общинска администрация, в лицето на Йордан Младенов – кмет на Община Пещера. Децата са нашето светло бъдеще, нашето продължение, нашата надежда.”, каза още Каврошилова.
Снимка : Драгомир Тетереков

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!