15 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:02, 21 август 20231min

Криминална хроника

police car lights at night in city with selective focus and bokeh.

Пазарджик. Служители от РУ установиха самоличността на апаш извършил кражба от възрастна жена. В края на миналата седмица в РУ-Пазарджик се получил сигнал от 89-годишна пазарджиклийка. Пенсионерката се оплакала, че апаш е задигал мобилния и телефон, портмонето и със сумата от 30 лева и ключовете за жилището и. В резултат на предприетото разследване „по горещи следи“ служители от РУ-Пазарджик установили самоличността на извършителя. Оказало се, че това е 30-годишен мъж от пазарджишкото село Главиница. По случая е образувано бързо производство.

Пазарджик. Автопатрул на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик извършил проверка на „Тойота“, зад волана на която бил 52-годишен пазарджиклия.  Дрегерът отчел 0.72 промила в издишания въздух,  а униформените предприели детайлна проверка на мъжа. Оказало се, че той е с влязла в сила присъда за шофиране под въздействието на алкохол. По време на полицейски проверки са установени и двама шофьори – на мотоциклет и АТВ, които не били регистрирани по установения ред.

Главиница. В петък следобед на улица в пазарджишкото село, 48-годишен мотоциклетист от пещерското село Радилово се блъснал с мотоциклета си в извършващ маневра за ляв завой автомобил „Дачия“, управляван от 71-годишен жител на гр. Пловдив. В резултат на удара се наложило мотористът да бъде транспортиран с линейка в УМБАЛ „Свети Георги“ в гр. Пловдив с различни травми и наранявания и с временна опасност за живота. Настанен за лечение в панагюрската болница. Води се досъдебно производство.

Левски. След полунощ в неделя на улица в панагюрското село,18-годишен от Пазарджик загубил управлението над лек автомобил „БМВ“. Возилото напуснало платното за движение и се блъснало в дърво на тротоара. Така пострадал младият водач, който е с фрактури на единия крак и в областта на лицето. Травми са нанесени и на пътуващата до него 18-годишна тийнейджърка от София. Момичето е с комоцио и порезна рана на главата. Настанен за лечение в панагюрската болница. Пристигналите на местопроизшествието служители на РУ-Панагюрище тествали шофьора на „БМВ“-то с дрегер, като уредът отчел 0.99 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Води се досъдебно производство.

Велинград. В събота на улица в курортния град автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Пежо“. 62-годишният водач от Велинград бил тестван с дрегер, като пробата му за употреба на алкохол се оказала положителна. Уредът отчел 1.42 промила. На мястото е извършен оглед, возилото на мъжа е иззето.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!