16 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Проверете безплатно своя ХИВ-статус до края на месец август В РЗИ Пазарджик

kruv izsledvane

Пазарджик. В ход е здравно-информационната АНТИСПИН кампания за безплатно, доброволно и анонимно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН обявена от РЗИ Пазарджик. Тя стартира в началото на тази седмица и ще продължи до 31 август.

Изследвани от началото на седмицата са над 10 лица.

Здравните инспектори от отдел „Профилактика на болестите и промоция на здравето“ проведоха две обучения на тема: „ХИВ/СПИН – пътища на заразяване и методи за предпазване“ в град Брацигово. Едното обучение се проведе със съдействието на здравния медиатор към Община Брацигово – Дончо Асенов.

През седмицата доброволци от Български младежки Червен кръст раздаваха здравно-промотивни материали „Стоп на наркотиците“, „Рецепта от д-р Столетов“ /Как да се предпазим от заразяване с ХИВ/ и кондоми, предоставени от РЗИ.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!