16 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:59, 15 август 20231min

Криминална хроника

police car lights at night in city with selective focus and bokeh.

Пазарджик. Седмина мъже и една жена са задържани от служители на полицейските управления в областта заради притежание или отглеждане на наркотици. Проверките са част от специализирана полицейска операция, която се проведе в петък. Тя е свързана с противодействие на производството, разпространението и притежаването на наркотични вещества, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик. Криминалисти от РУ-Панагюрище извършили претърсване в жилищата на 44-годишен и 38-годишна от Панагюрище и млад мъж на 21 години от Стрелча. Там органите на реда открили общо около 73 грама суха зелена листна маса, която се оказала канабис. Екипи на РУ-Пещера проверили къщата на 32 годишен от родопския град. Там били открити 44 стъклени шишенца с около 240 милиграма метадон, една електронна везна, два газ-сигнални пистолета и пълнител с 12 патрона за тях. Колегите им от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик осъществили проверки на два адреса в областния град. Така било установено, че 22-годишен от Пазарджик и негов 40-годишен съгражданин съхраняват около 2.2 грама амфетамин. Служители от полицейския участък в Белово открили в жилището на 29-годишен беловец неголямо количество марихуана. Полицаи от РУ-Велинград намерили в двора на 60-годишен велинградчанин две растения с марихуана, всяко с височина от около 1.5 метра. Дрогата е предадена доброволно от притежателя и. И осмината са задържани в арестите на районните управления в региона, спрямо тях се водят досъдебни производства.

Мотоциклетист е пострадал при пътен инцидент в събота. Катастрофата е станала на една от главните улици в Белово. В близост до кръстовище 28-годишен от пазарджишкото село Дебръщица предприел завой наляво с лекотоварен „Фиат“. Така отнел предимството на насрещно движещ се мотоциклет „Хонда“, управляван от 43-годишен столичанин. В резултат на удара на моториста е причинена средна телесна повреда. На мястото е извършен оглед от дежурна група при РУ-Септември, води се дознание.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!