04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Хебър Пазарджик надигра Ботев Пловдив

futbol

Пазарджик. Хебър Пазарджик надигра Ботев Пловдив с 1:0 в среща от 5-и кръг на Първа Лига и задълбочи кризата при „канарчетата“.

Мартин Секулич пропусна дузпа за гостите в 28-ата минута, а Ангел Бастунов откри за домакините в 48-ата. На няколко пъти секторът за гости беше обиколен от полиция заради високо напрежение, а след края на мача треньорът и играчите на Ботев бяха привикани да дадат обяснения за поредната загуба.

Двубоят на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик бе ръководен от Георги Давидов, който пред погледа на новия си шеф Давид Фернандес Борбалан, показа и един червен картон. Той бе за Джеймс Ето’о, който се появи от резервната скамейка и набързо получи два жълти картона.

Хебър имаше много положения за гол, но с отлични намеси се отчете вратарят Хидайет Ханкич. Ботев пропусна дузпа, удари греда, а веднъж и Точукву Ннади направи голям пропуск.

Така Хебър нанесе сериозен удар за Ботев, който продължава без победа от началото на сезона. Под ръководството на наставника Станислав Генчев пловдивчани записаха две равенства и три загуби в пет мача.

Източник : / https://telegraph.bg

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!