04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Лили и Цветана стават почетни граждани на Варна

varna

Естрадната прима Лили Иванова и актрисата Цветана Манева ще получат званието „Почетен гражданин на Варна“ за 2023 г.

Отличията ще бъдат връчени на празника на града 15 август в 20:00 ч. в Летния театър в града, реши варненския общински съвет.

Снимка: lili.bg

Певицата Лили Иванова ще бъде почетена за изключителните ѝ заслуги за издигане равнището на българската популярна музика на национално и международно ниво, а актрисата Цветана Манева – за значимия ѝ принос към театралния живот на Варна като артистичен директор на Международния фестивал „Варненско лято“, предаде БТА.

 

 

Снимка БТА

Тази седмица Манева гостува в Летния театър на Варна с представлението „За любовта…“ и благодари на варненци за това, че през 30-те години, в които се случва театралния фестивал, те са били прекрасна публика, която е окриляла и давала кураж на организаторите. Тя сподели, че зрителите са превърнали града в място, където се чувства желана.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://offnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!