30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Три дни и три нощи Open Buzludzha 2023

buzludzha

Три дни, три нощи, на три сцени за трета поредна година – това е Open Buzludzha 2023.

От 10 до 13 август фестивалът с кауза предлага различно изживяване с много природа, музика и култура. Каузата е опазването и отварянето на монумента „Бузлуджа“ като място за изкуство, култура и история. Не е политически обвързана и не цели пълно възстановяване на паметника, а консервация и преизползване с образователни и туристически цели.


Трите сцени са наречени Основна, Монументална и Горска.

Основната сцена на поляната при хижа „Бузлуджа“ ще предложи рок, инди, хип-хоп и RnB с изпълненията на четири групи всяка вечер. Хедлайнерите са Остава, Керана и космонавтите и SO CALLED CREW.

На Монументалната сцена пред емблематичния паметник от времето на соца, ще звучи електро, техно и хаус. Тази година Монументалната сцена се разраства, като освен местни диджеи ще гостуват пет международни артисти.

Горската сцена отваря в 22 ч. вечерта и ще забавлява посетителите до сутринта.


И трите нощи монументът ще бъде осветен от първия видео 3D мапинг на Бузлуджа.

През деня ще има цветна програма от активности, които да задоволят всяко настроение: лекции, изживявания, спорт, работилници, изложби, кино и детска програма.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!