14 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:27, 8 август 20231min

ЦСКА 1948 направи равенство у дома с Хебър

csks 1948-hebar

Пазарджик-Бистрица. ЦСКА 1948 направи равенство 1:1 у дома с Хебър в мач от четвъртия кръг в Първа лига.

Столичани бяха по-активни в началните минути на двубоя. Георги Русев центрира от ъглов удар в шестата минута, а в наказателното поле Рууни Ева се извиси над всички и отправи изстрел с глава, който обаче премина покрай левия страничен стълб.

Талис в наказателното поле на гостите, след което бе повален на земята от Мартин Михайлов. Главният рефер Кристиян Колев веднага посочи бялата точка. Педриньо се нае с изпълнението на дузпата и шутира в долния десен ъгъл на вратата, но Матвей Игонен направи страхотно спасяване в 15-ата минута, с което не позволи на ЦСКА 1948 да излезе напред в резултата.

Педриньо напредна по лявото крило, справи се с Николай Николаев, след което бе повален от Мартин Михайлов, който влезе остро на техничния бразилец, заради което получи втори жълт и респективно червен картон. Защитникът на „гробарите“ бе изгонен и остави Хебър с човек по-малко на терена в 21-ата минута.

В следващите минути темпото спадна, а до опасни положения пред някоя от двете врати не се стигна.

Ангел Бастунов изведе Октай Хамдиев отляво на нападението на Хебър, фланговият футболист навлезе в наказателното поле и шутира, но Даниел Наумов отрази в 40-ата минута.

Талис получи топката около централната линия в 45-ата минута, след което необезпокояван стигна до границата на наказателното поле. Бразилецът шутира, но право в тялото на бранител на Хебър.

Само 70 секунди след старта на второто полувреме ЦСКА 1948 откри резултата в двубоя, когато Педриньо осъществи двойно подаване с Антонио Вутов, след което излезе на чиста позиция и шутира ниско по тревата. По този начин бразилецът се реабилитира за пропуснатата дузпа през първото полувреме.

Георги Русев комбинира в наказателното поле на Хебър с Видар Кяртансон в 60-ата минута. Ударът на исландския нападател обаче бе право в тялото на защитник на гостите.

Ивайло Чочев се справи с Роберт Мазан отдясно на нападението на ЦСКА 1948, след което потърси Видар Кяртансон в наказателното поле на Хебър, но исландецът не успя да направи добър контакт с топката в 71-ата минута.

Георги Вълчев опита късмета си от дистанция четвърт час преди края на редовното време с удар в долния десен ъгъл. Вратарят Даниел Наумов успя да се разтегне и да отрази.

Ангел Бастунов комбинира с Атанас Кабов, който шутира от средна дистанция към долния десен ъгъл. Топката тупна точно преди Даниел Наумов, който успя да докосне топката, но не и да я избие. По този начин Хебър успя да достигне до равенството в 81-ата минута.

 

 

 

 

 

 

Източник :  / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!