05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ЦСКА 1948 посреща Хебър

American football field illuminated by stadium lights

Пазарджик-Бистрица. Отборите на ЦСКА 1948 и Хебър се срещат в мач от 4-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Бистрица стартира в 19:00 часа и ще бъде излъчван пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

ЦСКА 1948 спечели и двата си мача от началото на сезона, срещу Левски и Пирин и сега ще търси трета поредна победа в efbet Лига. „Червените“ се изправят срещу Хебър, воден от бившия треньор на отбора Любослав Пенев.

Тимът от Пазарджик е солиден от началото на сезона, като е допуснал само един гол в три мача и натрупа четири точки след победа над Берое, равенство с ЦСКА и загуба от Черно море.

ЦСКА 1948 ще търси връщане на победния път след двете поредни загуби от румънския ФКСБ в Лигата на конференциите, докато Хебър ще се опита да измъкне нещо от срещата в Бистрица. През последните дни „червените“ се подсилиха с българския талант Никола Илиев, който идва в отбора под наем от гранда Интер.

Съдия на двубоя ще бъде Кристиян Колев.

 

 

 

 

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!