04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Илиян Сандрев ще участва в „Пирин Фолк“ 2023

iliyan sandrev

От  25 до 27 август в Сандански ще се проведе Конкурса за изпълнителско изкуство „Пирин Фолк“ Сандански 2023. На 25 август ще се проведе детски Пирин Фолк, за 26 август е плануван конкурса за изпълнителско изкуство, на 27 е конкурса за авторска македонска песен.

Илиян Сандрев – преподавател в ЦПЛР-ОДК Пещера ще вземе участие на 26 август в тазгодишното издание на феста. В Конкурса за изпълнителско изкуство на „Пирин Фолк“ Сандански 2023 младото дарование ще се представи с песента „Полъх от Пирина“ /музика и текст: народни; аранжимент: Виктор Йорданов-Кардама/.

Илиян Сандрев е на 29 години от град Стамболийски. Роден на 03.05.1994 г. в град Пловдив.
От 10-годишна възраст посещава частна школа по народно пеене в град Стамболийски. Средното си образование завършва в СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Пловдив с профил Изкуства – Музика и специалност Народно пеене с ръководители Вичка и Георги Николови.
През 2013 г. е приет да учи в АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив със специалност Музикална педагогика с народно пеене. След 4-годишен курс на обучение през 2017 г. завършва успешно висшето си образование и към днешна дата намира реализация като учител по музика в Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс – гр. Пещера.
Паралелно с това работи и по развитието на своята певческа кариера. През 2022 г. участва в Конкурса за изпълнителско изкуство на 30-то юбилейно издание на „Пирин Фолк“ Сандански.
.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!