29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Доставката на топъл обяд в община Брацигово ще става с нов автомобил

klyuchove

Брацигово. Община Брацигово закупи нов лекотоварен автомобил марка „Рено Експрес“ по проект „Патронажна мобилност за доставка на топъл обяд в община Брацигово“, чрез финансовата подкрепа от Фонд „Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика по Целева програма „Патронажна мобилност за доставка на топъл обяд“, с който ще подобри социалната услуга на Домашен социален патронаж – Брацигово, като осигури по-добра мобилност и навременна доставка на храна по домовете до крайните потребители. Ключът на автомобила бе връчен  от Надежа Казакова – кмет на община Брацигово на Управителя на Домашен социален патронаж.

    Автомобилът е на обща стойност 49 140.00 лв. с ДДС, от които 36 000.00 лева са осигурени от Фонд „Социална закрила“ към МТСП, а 13 140.00 лева – от община Брацигово. Чрез закупуването му се постига основната цел на проекта, свързана с подпомагането на услугата „Топъл обяд“ по процедура BG05SFPR003-1.001 „Топъл обяд“ за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програма за храни и основно материално подпомагане 2021-2027, съфинансирана от Европейски социален фонд, чрез доставка на храна до отделните населени места от Общината. Ежедневно с безплатен топъл обяд се подпомагат 50 жители на общината, които не са в състояние сами да си осигурят такъв.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!