09 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:49, 1 август 20231min

Криминална хроника

polic 2

Септември. През изтеклата седмица в местното РУ е получен сигнал от собственичката на лек автомобил „Ауди“. Неизвестен счупил предното панорамно стъкло на возилото, което било паркирано пред къщата и в гр. Септември. В резултат на предприетите действия органите на реда скоро установили, че автори на посегателството са две деца – на 12 и 14 години от същия град. С тях е проведена беседа от служители на управлението, инспектор „Детска педагогическа стая“ и в присъствието на родителите им.

Гелеменово. През изтеклата седмица 45-годишен жител на пазарджишкото село се оплакал за това, че вандал е срязал винилов брезент на сергията му за продажба на плодове и зеленчуци. Служители на сектор „Криминална полиция“ от РУ-Пазарджик и полицейските инспектори обслужващи района предприели действия по разследване. Така било установено, че извършителят е 56-годишен съселянин на пострадалия. Според първоначалните данни нанесените щети от деянието се оценяват на около 900 лева.

Пазарджик. На улица в областния град апаши счупили четири от стъклата и левия фар на паркирано „БМВ“. Негов ползвател е 39-годишна жена от пазарджишкото село Драгор. Проведени са незабавни оперативно-издирвателни действия от служители на полицейските управления в Пазарджик и Септември. Задържани са 23-годишен септемвриец и 20-годишен жител на село Карабунар. По първите два случая са образувани преписки, а по третия бързо производство.

Септември. Тютюн без бандерол е открит в жилище при проверка извършена от криминалисти. Органите на реда инспектирали къщата на 50-годишна жителка на гр. Ветрен. Вътре полицаите открили 3.740 килограма сух нарязан тютюн без бандерол. Акцизната стока е иззета, а спрямо стопанката на дома се води преписка.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!