14 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

На събора : От игла до конец за гостите

sabor

Пещера. На 800 кв.м. на предварително окосената Широка поляна ще бъдат разположени сергии, павилиони и щандове на Събора на Свети Константин на 22 и 23 юли. 43-ма търговци и производители ще предлагат продуктите си на съборяните.

Снимка : Архив
Източник : peshteraprim

Скари, едната от които атрактивна със своите чевермета, понички, палачинки,  детски играчки, дрехи, автентични носии, оръжия, кожени изделия, балони, захарен памук, сладолед, прясна царевица. Освен изброените, родни производители ще примамват посетителите с домашно изпечени сладкиши, соленки, хляб и лимонада.

Снимка : Архив Източник : peshteraprim

Реджеб Бадев- познат от Хелс китчен, ще презентира своите бургери. За пръв път ще има козуначени коминчета и свеж чай от плодови балончета, шатра със детска занималня и творителница. Манифактористи и галантеристи ще рекламират басми, хасета, памучна прежда, шамии, дантели, шарени мъниста, съвременни плетеници и огледала.

Снимка : Архив
Източник : peshteraprim

Занаятите ще бъдат представени от домашни сладка, сиропи, юфка, тархана, билки и подправки. За ценителите ще има дърворезби, сувенири от дърво, ръчно ушити кукли в народни носии, изделия от плетива, ръчно изработени сувенири, бижута, кошници от шишарки. И не на последно място увеселителната част за децата с батут, виенско колело и въртележка.

Снимка : Архив
Източник : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!