04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Предстои петдесет и седмо редовно заседание на Общински  съвет- Пещера

obshtinski savet

Пещера. Председателят на Общински съвет – Пещера свиква петдесет и седмо редовно  заседание    на   Общински  съвет,   което   ще  се  проведе    на   27. 07. 2023 г. / ЧЕТВЪРТЪК / от  14:00 часа в  залата на Общинския съвет с проект за

 ДНЕВЕН РЕД :

  1. Отчет за дейността на Общински съвет- Пещера и неговите комисии за периода януари 2023г.- юни 2023г.
  2. Отчет за изпълнението на приетите от Общински съвет- Пещера актове за периода януари – юни 2023 година.
  3. Отчет за проведените обществени поръчки от Община Пещера за периода януари-юни 2023г
  4. Приемане на Отчет за реализирани продажби в Община Пещера за периода януари – юни 2023г.
  5. Приемане на оценка за продажба на имот частна общинска собственост – поземлен имот с идентификатор 56277.501.461 по КККР на гр. Пещера.
  6. Приемане на План за устойчива градска мобилност на Община Пещера за периода 2023-2030г.
  7. Участие на Община Пещера като община – партньор с Община Пазарджик като община – кандидат  и „ХЕБЪР БУС“ АД – оператор на ДОУ за подготовка и изпълнение на Предложение за изпълнение на инвестиция: „Изпълнение на мерки за подобряване на устойчивата градска мобилност на Община Пазарджик и Община Пещера“ по процедура BG-RRP-8.013„Екологосъобразна мобилност“ с финансиране от Механизма за възстановяване и устойчивост в изпълнение на инвестиция C8.I7 „Екологосъобразна мобилност – пилотна схема за подкрепа на устойчивата градска мобилност“ на Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ) на Република България.
  8. Издаване на общинска гаранция за гарантиране на задължания на «Автобусен транспорт – Пещера» ЕООД гр. Пещера по Договор за банков кредит.
  9. Приемане на Общинска стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в Община Пещера 2023-2025 г.
  10. Приемане на Годишен план на дейностите за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в община Пещера  за 2023 г. за изпълнение на Общинска стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в Община Пещера 2023-2025 г.
  11. Включване на СУ „Св. Климент Охридски“ гр. Пещера и ОУ „Петко Р. Славейков“ – гр. Пещера в Списъка на средищните детски градини и училища за учебната 2023/2024г.
  12. Определяне на начина на процедиране на изменения на ОУП на Община Пещера по искане на частни физически и юридически лица.
  13. Определяне на минимални и максимални цени за таксиметров превоз на пътници за един километър пробег по съответната тарифа, валидни за територията на община Пещера.
  14. Намаляване на началната продажна цена и провеждане на нова тръжна процедура за продажба на общински имоти.
  15. Провеждане на публични търгове с явно наддаване за отдаване под наем на земеделски земи.
  16. Питания.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!