01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Клиентите за имоти Пазарджик и региона плащат по 800 евро на квадратен метър

pazarddzhik realistimo.

Разположен в централната част на България, на 112 км югоизточно от столицата София и на 37 км западно от Пловдив, Пазарджик се радва на отлична свързаност и достъпност, което го прави идеално място както за жилищни, така и за търговски инвестиции в имотния пазар. Близостта на града до основните транспортни пътища и инфраструктура, включително магистрали и железопътни линии, улеснява трафика. Тази достъпност привлича бизнеса да започне дейност в Пазарджик, като по този начин увеличи търсенето на недвижими имоти. Едно от основните предимства на пазара на недвижими имоти в Пазарджик е достъпността на цените на имотите спрямо по-големите градове в България.

Недвижимите имоти в Пазарджик

Независимо дали търсите жилищни апартаменти, къщи или търговски площи, Пазарджик предлага широка гама от възможности за различни бюджети. Тази достъпност го прави привлекателна дестинация за купувачи за първи път, млади професионалисти и инвеститори, търсещи висока потенциална възвръщаемост на своите инвестиции. Има добро предлагане на имоти в Пазарджик и сравнително голямо разнообразие от обяви за продажба в града.

Предпочитаните квартали в града са Център, Вароша – жилищен квартал с комбинация от жилищни блокове и къщи, Ябълките е предимно жилищен район, известен със своите зелени площи и спокойствие, Устрем е жилищен квартал, разположен северозападно от центъра на града, който включва комбинация от апартаментни комплекси и частни къщи. Младост предлага по-тиха атмосфера и е известен с живописните си гледки към околните планини.

Предлагането на жилища в града не е многобройно, но цените са атрактивни – 800 -1000 евро за кв. метър, в зависимост от локацията и типа строителство.

Бизнес клиентите се интересуват все повече от Пазарджик. Докато цените на имотите в София стават все по-недостъпни, а предлагането в София не става по-голямо, много бизнес клиенти предпочитат да инвестират в съседни градове с добра инфраструктура. Ценовите тенденции на столичния пазар на имоти сочат по-високи цени. Това в комбинация с високия стандарт на живот в града кара много предприемачи да се огледат за алтернативи както и за по-достъпни бизнес имоти (производствени помещения, складове и фабрики) така и за апартаменти и къщи за своите служители на по-достъпни цени. Поради близостта си до София, Пазарджик има потенциала със своите 80 000 жители да предостави така желаната работна ръка за бизнеси които стартират в региона.

Имотите около Пазарджик

Само на 20 км от Пазарджик има и атрактивен малък град – Пещера, който предлага малко, но интересни и качествени имоти на добри цени – 600-800 евро за кв. метър. Като цяло Пещера е дестинация, която предлага комбинация от природна красота, исторически забележителности и приветлива атмосфера, което я прави място, което си заслужава да посетите в България.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!