05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:18, 17 юли 20231min

Криминална хроника

policia

Пещера. В местното РУ е бил получен сигнал за пътен инцидент на шосето между Батак и Доспат. Към мястото на удара бил насочен автопатрул и екип на „Спешна помощ“. Униформените бързо изяснили причината за случилото се. 63-годишен жител на Батак навлязъл с „Ауди“-то си в лентата за насрещно движение. Там последвал удар в  „Киа“, управлявана от 30-годишен жител на пазарджишкото село Звъничево. От удара корейският автомобил се завъртял и се блъснал в движещо се насреща „Пежо“ с водач 64-годишен пловдивчанин. За радост в резултат на верижното ПТП няма сериозно пострадали хора. Всички водачи са тествани с дрегер, като при шофьорът от Батак уредът отчел 2.68 промила концентрация на алкохол.

Велинград. В малките часове на събота екипи на РУ извършили рутинна проверка в нощен клуб. Там органите на реда установили, че 19-годишен от велинградското село Долна Дъбева носи в себе си топче, съдържащо суха зелена листна маса. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на синтетичен канабиноид.

Септември. Колегите им от група „Криминална полиция“ при РУ засекли на улица във Ветрен лек автомобил „Хонда“. Последвала проверка на 30-годишния шофьор, у когото били открити пет полиетиленови пликчета със същия по вид наркотично вещество. Двамата мъже са задържани, а дрогата е иззета. Спрямо тях се водят досъдебни производства.

По време на рутинни проверки са засечени още 35-годишен жител на село Попинци и 25-годишен от Ракитово. Те били зад волана съответно с 1.33 и 1.52 промила. Служители на РУ-Септември установили, че 53-годишен от София управлява мотопед без регистрационни табели, а колегите им от сектор „Пътна полиция“ спипали неправоспособен 29-годишен жител на село Братаница, който управлявал мотопед с чужда регистрационна табела.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!