29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В неделя: Стартира Рали „Бесапара“

rali

Пазарджик. То ще се състои на 09.07.2023г. /неделя/ на територията на Община-Батак и Община-Пазарджик. За времето от 08:00ч. до 16:00 ч ще бъдат затворени за движение пътищата между местността „Превала”, панорамен път около язовир „Батак” до местността „Дъното” и отсечката от местността „Мечето”, местността „Добра Вода” до входа на село Дебръщица.

За времето от 15:30ч. до 18:00ч. ще бъде затворена улица „Болнична” в Пазарджик, където ще се проведе финалния специален етап от състезанието. Пътищата ще бъдат отворени за движение на ППС и хора едва след приключване на всички скоростни етапи. В зоната на затворените участъци ще има разположени екипи на полицията. Умоляват се водачите стриктно да спазват указанията на охраняващите ралито служители.

Служители от сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик, РУ-Пещера и РУ-Пазарджик ще осигуряват нормалното провеждане на Рали спринт „Бесапара” 2023.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!