03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов поздрави полицаите за 5 юли -празник на МВР

yordan mladenov

Пещера. 5 юли е обявен за празник на Министерството на вътрешните работи. Това е едно от първите Министерства, създадено след Освобождението на България и възстановяването на българската държавност.

Тази година се навършват 144 години от създаването на МВР

По този повод кметът на Община Пещера Йордан Младенов е изпратил до РУ МВР Пещера и ОДМВР-Пазарджик поздравителни адреси. Младенов изразява  задоволство си от постигнатите през годината резултати, както и благодарността си към усърдието и професионализма на полицаите, които ежедневно полагат усилия да осигуряват добър обществен ред, спокойствие и сигурност на гражданите.

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ НА ПОЛИЦИЯТА,

Като Кмет на Община Пещера и лично от мое име най-сърдечно ви поздравявам по случай вашия професионален празник. Приемете поздравите и на колегите ми от Общинска администрация- Пещера.

Ежедневните предизвикателства на които сте изложени, да спазвате стриктно изпълнението на законите и всеотдайността в една от най-трудните професии ви извисяват и нареждат до най- уважаваните хора в страната. Фактът, че работите достойно и отговорно в името на спокойствието и безопасността на всички български граждани, води до признателност и респект.

Убеден съм, че храбростта и чувството за дълг към обществото ви отреждат да сте мъже на честта. Искам да благодаря за разбирателството и синхрона между двете институции, които управляваме. Уверявам ви, че винаги съм се отнасял с нужното доверие към вас.

Продължавайте да получавате отличия и уважение от гражданите! Бъдете справедливи, човечни и всеотдайни в службата! Нека има мир, спокойствие и здраве в семействата ви! Пожелавам лични и професионални успехи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!