29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:53, 3 юли 20231min

Криминална хроника

policeman

Пазарджик. Сигнал за верижен сблъсък, който е станал в района на 66-ия километър в посока Бургас, е подаден около 9 часа. Ударили са се три леки автомобила и товарен камион, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. В този участък се извършват и строително-ремонтни дейности и има ограничение на движението само в една пътна лента. По първоначална информация водачът на товарния автомобил е предприел намаляване на скоростта и влизане във въпросната пътна лента, а в задната част на камиона са се ударили последователно три леки автомобила. Пострадали са 4-ма души, които са с различни травми и наранявания. Те са транспортирани в болница за преглед. Към момента движението е затруднено, на мястото са екипи на полицията, пожарната и на Спешна помощ. Движението не е спряно, осъществява се в аварийната лента и се регулира от пътни полицаи.

Пазарджик. Осем свидетели ще бъдат изслушани днес по делото срещу Минко Столарски за убийството на Екатерина Каферинова, което той извърши на 28 август 2022 г. Разширен състав на Окръжен съд даде ход на делото, като преди обяд бе изслушан и самият Столарски, в чийто показания се откриха противоречия в сравнение с даваните в предварителното производство изявления пред полицията и следовател. Пред съда застанаха и хората от най-близкото обкръжение на Каферинова, сестра ѝ Надежда, племеницата ѝ Илияна, племеникът ѝ Тодор. Делото продължава и следобяд.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!