03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ученици взеха участие в симулиран наказателен процес

uchenici gimnazia simuliran sudeben proces

Пещера. Ученици от 10-ти клас на СУ „Св. КЛ. Охридски“ взеха участие в симулиран наказателен процес във връзка с образователна програма „Съдебна власт- информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“. Учениците – Велина Дачева / в ролята на съдия/, Евгения Станоева / в ролята на прокурор/,Костадин Попърцов /в ролята на служебен защитник/, Теодор Кънчев / в ролята на подсъдим/ , съдебните заседатели – Татяна Лилова и Виктория Каменова и съдебния секретар – Петя Мървакова се справиха отлично и пресъздадоха истинската атмосфера на съдебната зала. Благодарим на г-жа Атанаска Павлова – Стоименова – административен ръководител на Районен съд град Пещера за времето и вниманието, което отдели на нашите ученици.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!