05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:42, 27 юни 20231min

Криминална хроника

Police

Пазарджик. В РУ бил получен сигнал от 42-годишен мъж от Белово- Притеснен той съобщил, че от паркирания му и оставен незаключен лек автомобил липсвал портфейла му, в който съхранявал лични документи и дебитна карта. Служители от участъка незабавно предприели действия и не след дълго установили, че автор на посегателството е 9-годишно момче от квартала. Откраднатите вещи са открити у него и предадени обратно на собственика им. С детето работят криминалисти и инспектор «Детска педагогическа стая».

Пазарджик. 22-годишна жена от квартал «Изток» подала сигнал, че от междуетажна площадка на жилищния блок, в който живее липсвала детска количка. Местните полицаи се заели със случилото се и скоро установили, че крадецът е 31-годишен мъж. Той е задържан за срок от 24 часа, а по случая се води преписка.

Велинград. Местните полицаи задържаха мъж за хулиганство. Случката се разиграла в събота около 05.45ч. сутринта. Добре почерпеният с алкохол 48-годишен мъж от велинградския квартал «Анезица» предизвикал скандал с двама полицаи пред входа на сградата.Той отправил към тях обидни епитети, нецензурни изрази и закани. Това наложило униформените незабавно да вземат отношение и скандалджията бил задържан в ареста. Спрямо него е образувана преписка за хулиганство, която ще бъде докладвана на прокуратурата.

Петима водачи на автомобили са задържани през уикенда.

По време на засилените проверки по пътищата в областта полицаите засекли трима мъже и една жена от различни населени места да управляват автомобилите си след употреба на алкохол в рамките между 1.43 и 2.46 промила.

37-годишен водач от Лесичово бил спипан да шофира, въпреки че свидетелството му за управление на МПС било отнето.

И петимата са задържани в арестите на управленията в региона, спрямо тях са образувани бързи производства.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!