30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Златната купа по ракетомоделизъм за 2023г. при децата e в Пещера

raketomodelizam

Пещера- Павел Баня. На национално първенство по ракетомоделизъм за деца до 14г. провело се на 10 Юни 2023г., в района на община Павел Баня, участие взеха и 4 деца от Ракетомоделен клуб Кондор Пещера.

Състезатели се представиха отлично и всички завоюваха медали в отделните класове, в които участваха. Общо 6 медала, от  които 2 златни, 3 сребърни и един бронзов вече са в колекцията на местния тим. Състезанието бе много оспорвано и най-масовия клас парашут завърши с флайофи.

Павел Дилчовки получи 2 медала и в двата класа, които участва. Той се сдоби със специалната награда-купа за най-добър ракетомоделист при децата за 2023 година.

Също така помощник ръководителя Йордан Джинин заедно със стезателите активно се включи при връщането на моделите, като се наложиха пред отбора на Севлиево и завоюваха Златната купа


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!