07 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Отличен старт на благотворителната изложба на фондация „ИМЕОН- Балкани“

fondacia imeon- balkani........
fondacia imeon- balkani
fondacia imeon- balkani.....
fondacia imeon- balkani......
fondacia imeon- balkani.......
kartini sf hudozhnici
kartini sf hudozhnici.
kartini sf hudozhnici..

Пещера. Фондация „ИМЕОН – Балкани“ представи „Изкуство в помощ на изкуството“ – благотворителна изложба в подкрепа на талантливи ученици и студенти в неравностойно социално. Тя е отворена за посетители до 15:00 ч днес в Художествената галерия „Проф. Веселин Стайков“ в Пещера. Културното събитие се проведе със съдействието на кмета Йордан Младенов.

Снимка : peshteraprim

Градоначалникът разгледа експонираните творби на Здравка Василева, Стефан Алтъков, Лаура Димитрова, Пенчо Добрев, Юлиан Станкулов, Живка Маринова, Красимира Дренска, Анатолий Станкулов, Иван Яхнаджиев, Иван Гоцев, Мариана Маринова, Андрей Янев, Живко Желязков, Тодор Тодоров, Ягмур Станкулова, Деян Янев, Любима Бърдарова и Николина Димитрова.

Снимка : peshteraprim

Той се срещна с председателя на Фондация „ИМЕОН- Балкани“, Юлия Станкулова и Юлиан Станкулов и разговаря за значението, подкрепата и смисълът на акта дарение за кауза, който има смисъл и е особено важен за обществото, когато е общественозначим.

Снимка : peshteraprim

Гостите благодариха на домакина за топлото посрещане, помощ по реализиране на изложбата и разбиране от страна на администрацията в града. Творците казаха, че са щастливи и доволни от успешния старт на поредицата от изложби, които предстои да реализират и в други градове на страната.

Снимка : peshteraprim

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!