05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:41, 12 юни 20231min

Криминална хроника

Police

Ракитово. Полицаи от участъка в Ракитово задържаха мъж нарушил ограничителна заповед издадена във връзка със Закона за защита от домашното насилие. В РУ-Велинград бил получен сигнал за семеен скандал в жилище в Ракитово. Незабавно на адреса бил изпратен дежурен екип на местния полицейски участък. Униформените установили, че 50-годишен жител на родопското градче е предизвикал скандал със своя 49-годишен брат и 52-годишната си снаха. В хода на проверката полицаите установили, че скандалджията е нарушил заповед за защита съгласно Закона за защита от домашното насилие, която е издадена от Районния съд във Велинград. По случая е образувана преписка, а мъжът предизвикал разпрата е задържан в ареста.

Септември-Панагюрище. По време на рутинни проверки в цялата област органите на реда са засекли двама мъже на 44 и 42 години от Септември, както и 46-годишна жителка на Панагюрище. Те били зад волана на возилата си съответно с 2.89, 1.92 и 2.26 промила концентрация на алкохол. При проверка в Панагюрище екип на местното полицейско управление установил 29-годишна дама от средногорския град да шофира под въздействието на наркотични вещества. И четиримата са задържани, а спрямо тях  се води бързи производства.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!