03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Подменят настилките на детски площадки

remont detski kutove

Пещера. Ударопоглъщата настилка на още две детски площадки ще бъде подменена, тъй като част от квадратните плочи са износени и повредени. Един от детските кътове е в парка „Хр. Ботев“. След смяната на омекотената настилка, акцията ще продължи в парка до църквата „Св. Димитър“.

Снимка : peshteraprim

Служители на ОП „ЧПОИ“  подменят счупени елементи от пейките разположени в местата за отдих. „Най-важна е безопасността на децата, които играят. Предприемаме нужните действия да не се нараняват по време на забавленията си там“, подчерта кметът Йордан Младенов.

Той призова по-големите да пазят детските съоръжения, както и възрастните да сигнализират за нарушения. Младенов припомни, че за текущи ремонти се разходват средства, за което всяка година се отделя финансов ресурс, използван за ремонти.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!