24 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Картини, дарени от едни от най-известните български художници ще бъдат подредени в изложбата „ИЗКУСТВО В ПОМОЩ НА ИЗКУСТВОТО”

Background

Пещера. Фондация IMEON-BALKANS ви кани да посетите благотворителната изложба „ИЗКУСТВО В ПОМОЩ НА ИЗКУСТВОТО”, с картини, дарени от едни от най-известните български художници. Платформата се реализира с подкрепата на Йордан Младенов – кмет на община Пещера.

Благотворителната изложба ще стартира от 10 до 16 юни в ХГ „проф. Веселин Стайков“. Среща- разговор с организаторите и творците ще се проведе на 14 юни, сряда, от 18:00 часа .

Ще бъдем изключително щастливи да подкрепите благородната кауза в помощ на талантливи младежи в неравностойно социално положение от средните и висши училища по изкуствата в България, като закупите картина от изложбата.

Автори:

проф. Ивайло Мирчев

проф. д-р Кирил Божков

проф. д-р Здравка Василева

проф. д. н. Лаура Димитрова

проф. д-р Стефан Алтъков

доц. Пенчо Добрев,

гл. ас. д-р Юлиан Станкулов

гл. ас. д-р Живка Маринова

гл. ас. д-р Красимира Дренска

Анатолий Станкулов

Иван Яхнаджиев

Андрей Янев и други.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!