05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

БГФИ публикува промоционалното видео „Локация: Пещера“

Нощна Пещера Снимка : MXD Photographi
Пещера-София. Български филмов институт /БГФИ/ публикува на страницата си в социалната мрежа Фейсбук заснетото видео по проект, включващ заснемане и популяризиране на природни, културни и исторически забележителности на град Пещера.
Локация: Пещера – промоционално видео, заснето като част от проекта на Български филмов институт (#БГФИ) „Популяризиране на Република България като атрактивна дестинация за заснемане на #филми„, е реализирано с подкрепата на Фондация „Лъчезар Цоцорков“.
Във видеото са представени кадри от Историческия музей, църквата „Св. Димитър“ и забележителната крепост „#Перистера“, както и красивите гледки над Община #Пещера.
Музиката към видеота е на INPLUSMUSIC – Inspiring Epic
Припомняме, че  д-р Иван Начев- председател на УС на Български филмов институт /БГФИ/ връчи на кмета Йордан Младенов оригинално копие, което е с продължителност 1мин. и 40 сек. Снимките бяха реализирани от ТВ екип през лятото на 2022 година.
Снимка : peshteraprim

БГФИ вече  работи по популяризирането на проекта сред чуждестранни и български продуценти.

Снимка : peshteraprim

Към момента екипи на БГФИ са реализирали рекламни клипове на 20 Общини в страната.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!