25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Доцент Мария Спасова уважи Гимназията с дарение

su_sv_kl_ohridski

Пещера. 1 000 лева дари доц. д-р Мария Спасова на Ученическия съвет на СУ „Св. Кл. Охридски“. Това дарение е израз на здравата емоционална връзка с любимото училище, която не е прекъсвала над седем десетилетия.

Дарението е целево – за подпомагане на дейностите на Ученическия съвет. Това го прави изключително ценно, защото УС не разполага със собствен бюджет. Той съществува от 2008 г. и развива богата дейност – отбелязване на годишнини и празници, създаване на първата младежка телевизия в Пещера – ТИЙН ТВ, редовно провеждане на дарителски кампании в помощ на нуждаещи се българчета.

Представители на УС заедно с ръководителя му г-жа Хаджиева организираха специална среща с доц. Спасова, като ѝ благодариха за вниманието. Освен свидетелство за дарение и благодарствено писмо доц. Спасова получи за спомен от УС картина, рисувана от неговия председател Мария Младенова.

Випускът на доц. Спасова е учил в старата сграда на Гимназията, неговите учители отдавна ги няма, но е отрадно, че училището винаги е в спомените на бившите си ученици.

 

Валентин Стоянов


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!