25 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

“Биовет” АД подарява на най-малките пещерчета представлението “Дядовата ръкавичка”

dyadovata rakavichka teatur paz-k

Пещера. По случай Денят на детето – 1 юни, най-малките жители на Пещера посещаващи детска градина получават подарък – представлението на ДКТ “К. Величков” – Пазарджик – “Дядовата ръкавичка”.

 

Мястото е големият салон на любимото на всички жители на града НЧ”Развитие – 1873”.

Дори и децата ви да не посещават детска градина, можете да ги доведете за да гледат спектакъла. Те ще го посетят безплатно, тъй като билетите ще бъдат закупени предварително от “Биовет” АД.

Постановката е подходяща за деца на възраст от три до седем години. Историята се базира на класическата детска поема на Елин Пелин, в която в стихове се разказва за приключенията на горските обитатели случайно намерили изгубената дядова ръкавичка.

Режисьор на постановката е Мариета Ангелова, а с помощта на куклите ще разкажат приказката актьорите Елина Чанева, Захаринка Андонова, Детелина Стойчева и Александър Братоев. Пиесата е една от най-желаните от децата в Пазарджик, тя се играе с много голям успех от една година насам.

Началото на спектакъла е 10.00 ч., а датата втори юни, тъй като на първи юни децата ще участват в програмата на Община Пещера. 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!