14 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:25, 29 май 20231min

Криминална хроника

policeman

Пещера.Криминалисти от РУ-Пещера установиха и задържаха млад мъж притежаващ различни видове наркотични вещества. Екипи на полицейското управление в родопския град, в хода на извършено разследване са задържали 44-годишен жител на гр. Пещера. При извършеното претърсване на жилището му органите на реда открили полиетиленов плик с кафяво пресовано вещество. При направения полеви наркотест съдържанието реагирало положително на канабис, чието тегло е около 35 грама. Освен това е открито пликче с няколко броя разфасовки под формата на „желирани бонбони“, която се оказали синтетичен канабиноид, три пакетчета със семена от канабис, плик с кафяво прахообразно вещество и бучки с различни щампи, които реагирали положително на метамфетамин. Открита е и електронна везна. Цялата намерена дрога е иззета, а притежателят и задържан в ареста на РУ-Пещера. Работата по документирате на престъпната му дейност продължава, образувано е досъдебно производство.

Пазарджик. Вчера следобед на улица в септемврийското село Виноградец автопатрул при РУ-Септември спрял „Шевролет“ с водач 28-годишен мъж от София. Последвал тест с дрегер, при което уредът отчел 2.26 промила концентрация на алкохол.

Велинград. Снощи на улица във Велинград била извършена проверка на лек автомобил „Алфа Ромео“. 32-годишният водач от курорта бил тестван с техническо средство, като пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!