15 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Димитър Драганов ще представи третата си стихосбирка „Път над страха“ в Offline Café

dimitar draganov (1)

Пловдив. 24-годишният поет Димитър Драганов Драганов от град Стралджа ще представи третата си стихосбирка „Път над страха“ пред читателите и почитателите на писаното слово на 30 май, вторник, от 19:30 ч., в Offline Café. Срещата се реализира с любезното съдействие на отдел „Култура“ на Община Пловдив, а съорганизатор е Издателска къща „Многоточие“.

Димитър Драганов от град Стралджа има издадени други две стихосбирки „Моят глас“ и „Портрет на живота“, като втората се реализира като спечелена награда от Международен конкурс на Издателска къща „Многоточие“ „Защо пиша това писмо?“. Третата стихосбирка на Димитър „Път над страха“, издадена през месец април, съдържа 90 стихотворения на философска, любовна и социална тематика, написани от автора през изминалата година.

Всеки, който желае, би могъл да присъства на премиерата на книгата на Димитър Драганов в Offline Café на 30 май, на която ще може да се срещне на живо с автора, да се потопи в емоционалната атмосфера на художествения свят на стихотворенията, да научи повече за неговия творчески път дотук, както и да получи стихосбирката със специално послание.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!