29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пещера изпраща 58 абитуриенти

abiturienti_2

Пещера. Тази година Пещера ще изпрати 58 абитуриенти от общо 2 учебни заведения. Училищата са избрали за своя дата – 24 май. СУ „Св. Кл. Охридски“ и ПГХВТ „Атанас Ченгелев“ са учебните заведения, които ще проведат абитуриентски балове на заветната дата.

Снимка : архив peshteraprim

И през 2023 година мястото и часът на събиране на родители и ученици за изпращане на абитуриентите е чешмичката до Парк централен в града. Мястото е избрано поради по-голямото свободно пространство и възможността да поеме повече зрители, както и възможността абитуриентите да пристигат по-лесно и безпрепятствено с автомобилите си.

Снимка : архив peshteraprim

По сведение на Директорите на школата, в СУ “ Св. Кл. Охридски“абитуриентити ще бъдат 21 ученика. ПГХВТ „Ат. Ченгелев“ ще изпрати на бал две паралелки. 12А съставен от 23 ученика и 12Б съответно 12 зрелостника.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!