14 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Авторът на „Жените на другите “ се срещна с читатели

vrubchev nova kniga 2023

Пещера. Георги Връбчев представи пред читатели новата си книга „Жените на другите“. Забавна, лятна и стилна история за взаимна нежност, шумни партита, криптосхеми, акции, предателства и прошка, в която женската красота и интелект са разкошната причина за всичко.

На срещата присъстваше кметът на Община Пещера Йордан Младенов, неговата заместничка Елена Рядкова, колеги, приятели и почитатели на Георги.

Книгата:

Той е Тони Кис.

Защото обича да бъде целуван и да целува.

Висок, строен, смугъл и много богат. Достатъчно богат, за да купи всеки от хотелите, в които отказват да го настанят. Във ваканционно настроение Тони се оказва на доброто старо Черноморие, в разгара на сезона, без предварителна резервация, настроен единствено да се забавлява. Посреща утрото на хипарска нощ в случаен къмпинг, загледан в прекрасния силует на момиче, което се бори с вълните. Наслаждава се на изящните й движения до момента, в който не осъзнава, че се опитва да се удави.

Джули.

Спасява я и попада във вихъра на сложна игра на страст, отвличания и любовен многоъгълник, от която бива изхвърленупотребен и ненужен.

Всеки друг, но не и Тони Кис. Възмездието е ястие, което той сервира елегантно, с усмивка, до края верен на мотото си – „Все пак бях тук, за да се забавлявам“.

Георги Връбчев

Припомням, че Георги Връбчев е роден София. Член на Съюза на българските писатели. Пише както проза, така и поезия. Автор на книгите „Някъде…там…някъде“, (2008), „Заветът на викинга“ (2017), “The Legacy Of The Viking“ (2017), „Акорди“ (2021), Ерик – сказание за силата“, Книга Първа, (2022 г.) и „Erik – a tale about the power“ – Book One, (2022 г.), „Жените на другите“ (2023)

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!