13 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Усещане в цветове“ представя творчеството на четирима художника

izlozhba v cvetove.

Пещера. В ХГ „проф.В. Стайков“ е открита за посещение изложбата „Усещане в цветове“ на художниците Танер Мерт, Таня Танева, Кристина Ляхтова и Анета Стоянова. Тя ще бъде отворена за посетители до 26 май.

Изложбата откри зам.-кмета Елена Рядкова Рядкова, Аглика Крушовенска представи пред аудиторията творческата дейност на всеки автор. Общо 53 творби са експонирани в залата на галерията (масло и акрил).

Тази вечер открихме изложба в една много уютна и модерна галерия, в прекрасна атмосфера! Радвам се и много благодаря за поканата от Община Пещера, затова, че четирима приятели художници имахме тази възможност за изява! Много благодаря на зам. -кмета на Община Пещера, г-жа Елена Рядкова, която освен че ни удостои с присъствието си и затова, че направи откриването на това незабравимо за нас събитие!“, написа в социалната мрежа Танер Мерт.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!